2010. november 24., szerda

Esküvő narancs színvilágban.

A narancs színvilág nagyon népszerű volt idén. Ezzel kezdtük és fejeztük be az esküvői szezont. A 2010-es trendben a narancs színek és a gerbera is meghatározó szerepet töltött be.
Rita és Gábor esküvője
Rita  és Gábor tavaszi esküvőjüket a  mecseknádasdi Bagoly csárdában tartották.  A környék egyik legnagyobb és legnépszerűbb rendezvény terme. Nagyon időben le kell foglalni az időpontot, ha itt akarjátok tartani az esküvőtöket.
Ritával és Gáborral  a II.Kozármislenyi Esküvő Kiállításon véglegesítettük a dekorációt. Mindenben az egyszerűségre  és a színek harmóniájára törekedtek. Terracotta, narancs árnyalatok a virágban terítékben . Ugyan a székekre nem kértek székszoknyát, de a szék stílusa illeszkedett a dekorációhoz.
A Bagoly csárda rendezvény termét  könnyen lehet díszíteni. A falak fehérek és csak a drapériák bordó színéhez kell alkalmazkodni.  A fantázia és a költségkeret határozza meg  a dekorációk végtelenségét.
A világos és sötétebb élénk narancs színeket  kevés fehérrel párosítottam ami nagyon harmónikusan alkalmazkodott az esküvő színeihez.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése