2010. november 30., kedd

Kerti esküvő vidám rózsaszínekkel.

A rózsaszín örömöt és vidámságot áraszt bárhol is alkalmazzuk. Ha mindez egy kerti partival összekötött esküvőre készült, biztosak lehetünk abban, hogy minden jól sikerül.
Zsófi és Attila esküvőjüket újonnan épült házuk udvarán tartották. Kis létszámú vendéglistát állítottak össze, közeli rokonokkal, barátokkal.
Mindent alaposan megszerveztek, kivéve az esküvő előtti napon az óriási vihart és a másnapi forróságot. Augusztus igencsak kitett magáért, de amikor kellett csodálatos idő és ünnepi díszbe öltözött kert várta a meghatódott párt és az Őket ünnepelő vendégeket.
 A dekorációban szabad kezet kaptam csak a színvilágot egyeztettük. A markáns ciklámen színhez, lágyabb tónusú rózsaszínt alkalmaztam, fehérrel kiegészítve.
A polgári esküvő a teraszon volt, így nemcsak a vendégfogadásra, hanem az esketésre is be kellett a helyszínt rendezni. A teraszon nem fért el az összes vendég, így a kert egy másik részére került a meghívottak egy része. Igazán felejthetetlen, meghitt és hangulatos esküvőt szerveztek maguknak és köszönöm, hogy részese lehettem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése