2010. december 21., kedd

Gabika és Mitko romantikus esküvője

Gabika és Mitko az interneten talált ránk. Harrogate-ben élő fiatal pár meghívójuk elkészítésével bízott meg minket először,majd sorra jött a többi felkérés virág kötészetre,dekorációra. Egész télen leveleztünk, egyeztettünk. Mire márciusban sor került a személyes találkozóra már csak az apró részleteket kellett megbeszélni. A színeket a virágokat és az apróságokat. A rózsaszín  és árnyalatai igen romantikus színek és igazán illettek Gabikához és Mitko-hoz.
Esküvőjük helyszínéül  a Hotel Fenyves Panorámát választották ami Pécs egyik legszebb panorámával rendelkező szállodája.Az éttermet és annak teraszát dekoráltuk. Gabika sok-sok virágot kért, aminek nagyon örültem, mert szerintem is a legszebb esküvői dekoráció a virág.
Panoráma terasza igazán alkalmas polgári esküvő megrendezésére, mert ennél szebb hátteret nehéz találni.
Gyönyörű augusztusi napon volt az esküvő. A pár mosolya, kedvessége és öröme még szebbé varázsolta ezt a napot.







Igazi meglepetéssel indult az esküvő, ugyanis Gabika édesapja egy Limuzinnal örvendeztette meg a fiatalokat.Nagy volt a csodálkozás és az öröm, amikor begördült a Limuzin a Hotel parkolójába. Mitko boldogan indult a szülőkkel Gabikáért.Igazi álom esküvő volt egy nagyon kedves és csinos  ifjú párral.

2 megjegyzés: