2011. január 19., szerda

Elegáns,stílusos és divatos

A lila szín az elmúlt években nagyon népszerű volt. Nagy divatja volt, nemcsak az öltözködésben, lakberendezésben, hanem az esküvői dekorációkban is.

 Számos növény virága pompázik ebben a színben, így a virág dekorációban is bátran tudom ajánlani. Az ibolya, viola, levendula,a lila akác,rózsa, tulipán,írisz, orchidea, veronika és még sorolhatnám a sok gyönyörű lila virágot, melyekből szemet gyönyörködtető dekoráció készülhet. Azt,hogy lila színű virág szerencsét hozó ezt kevesen tudják. Nem ez alapján választják a lila virágot. Kedves kis kora tavaszi virágunk ibolya pl.az élet jele az ibolya szín az új életet jelképezi . Szerencsére minden évszakban találunk lila színű virágot, de van olyan is ami egész évben beszerezhető
Számomra legkedvesebb lila virág a levendula ami külön fejezetet érdemel, annyira szeretem. Sajnos még igazi levendula esküvőt nem sikerült készítenem, de remélem hamarosan lehetőségem lesz rá.
A lilát nem mindenki kedveli,de egy jól választott kiegészítő színnel gyönyörű dekorációt lehet varázsolni bármilyen szürke jellegtelen helységből.Hatásosan párosíthatóak a zölddel,kékes árnyalataik akár a kékekkel, míg a vörösbe hajló lilák szépek a lágy rózsaszínekkel együtt de természetesen a lila különböző árnyalatai egymással is remekül mutatnak





Számos rendezvény dekorációt, esküvőt készítettünk már lila színvilágban. Az egyik Szegeden egy Tavasz köszöntő bál amit közösen készítettünk a Rubinszki Reklámstúdióval .Hatalmas virág gömböket lógattunk be a mennyezetről ami igen látványossá tette a termet.A körasztalos teríték, a fehér székszoknya lila masnival és egyéb kiegészítő dekorációk igazi tavaszváró hangulatot varázsoltak a szegedi IH Rendezvényközpont impozáns termében.




Csilla és Balázs esküvője a Rácz tanyán

Csilla  elképzelését valósítottuk meg, amikor esküvőjére párjával kiválasztották azt a lila színt amilyennek elképzelték dekorációjukat.A padlizsán lila székmasni és asztalközép az Ő esküvőjükre készült. Csilla a dekorációban is ügyeskedett, a szalvéták és a köszönő ajándékok az ő keze munkáját dicsérték.  A közös dekoráció színvilágát természetesen egyeztettük, hogy teljesen harmonikus legyen minden az ünnepi asztalokon.










A lila színvilágban készült dekoráció egyszerre  előkelő,elegáns ,stílusos és divatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése