2011. február 1., kedd

Esküvői dekoráció pink virágokkal



Az idei év menyasszonyai között is nagyon népszerű lesz a pink színű virág és a dekoráció. 
Általában romantikusabb menyasszonyok választják, de mivel az esküvő a vőlegényekről is szól, néha kompromisszumot kell kötni a dekoráció színét illetően.

Bevallom elinte nem voltam  nagy rajongója ennek a színvilágnak, de ahogy egyre többen kérik, úgy egyre közelebb kerülök hozzá. Persze nem fog a szín beköltözni hozzám, marad a kertben a virágok között, de azért ma már szívesen dolgozok vele.





Óriási virág választék segít, hogy álmaink dekorációi elkészüljenek.
A legnépszerűbbek ezek közül is a rózsa, tulipán, liliom, frézia, jácint, gerbera, lisianthus,
orchidea

Én a különlegesebbeket  kedvelem , persze  azért egy szép árnyalatú  rózsának nem lehet ellenállni.
.Első számú favoritom a hortenzia.
Nagyon szeretek a hortenziával dekorálni. mert olyan gyönyörűségesek a  méretes labda fejek, melyeket az apró virágok alkotnak. 
Többféle színben elérhető, de a pink és a kiwizöld felülmúlhatatlan.

És ha már a kedvenceknél tartunk  a peóniát szeretném egy kicsit népszerűsíteni. Sokan csak a kertekből ismerik, nálunk annyira még nem terjedt el az esküvői virágkötészetben. Pedig virágainak gyönyörű színei méltó díszei lehetnek az esküvői dekorációknak.

Különleges csokrot készíthetünk a  bouvardia kedves kis virágaiból is. Színe a halvány rózsaszíntől a sötét telt pink színig megtalálható. Én legjobban vegyes csokorba szeretem, apró virágai finoman hozzásimulnak a nagyobb virágfejekhez.



Újabb kedvencem a boglárka. Aki megismeri, beleszeret, mert olyan finom, nemes és egyszerű. Kérjük bátran, mert igen jól mutat csokorba, dekorációba és nagyon tartós kis virág


Téli, tavaszi esküvők virága lehetne a ciklámen. Sajnos csak cserepes növényként terjedt el, pedig gyönyörű csokrot lehet belőle kötni. Rózsaszín árnyalatai a halványtól a sötétebb telt színekig választhatóak.
Cserepesként a teríték dísze lehetne az asztalokon, persze méltóan feldíszítve.
 

Gyakran kérik, és ma már divattá vált a sokáig nélkülözött elegáns kála . Szerencsére többféle színben termelik, így a pink dekorációnak sem kell nélkülözni.
Köthetjük csokorba, készülhet belőle kitűző, de ha szülő köszöntőnek szeretnénk akkor is nagy sikere lesz



Igazi egzotikum a kurkuma virága. Finom rózsaszín  árnyalatával, különleges virágával egyedi dekorációt készíthetünk belőle az ünnepi asztalra.

Különleges, extravagáns, egzotikus, gyönyörű
Flamingó



Válasszunk bátrabban a virágok között, mert annyi szép virág van, ami egyedivé teheti a legszebb napot!





Bármelyik évszakban nagyon szép és különleges ez a színvilág, pl.
zölddel kiegészítve üde, friss és romantikus esküvői hangulatot áraszt.

Bátran választható a sötétebb árnyalata, de a pasztellesebb színek is gyönyörűek.
Zöld színen kívül  persze többféle színnel lehet társítani, csokoládé barnával, ezüsttel, arannyal, bordóval, feketével, lilával, naranccsal, vörössel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése