2011. január 4., kedd

Esküvőszervezés



Esküvőink sikere sok mindennek köszönhető. A több éves szervezési tapasztalat a kreativitás és a megbízhatóság.   A  siker  mögött   alapos szervezés,hatékony irányítás,megfelelő és folyamatos kapcsolattartás  áll a legkiválóbb szolgáltatók bevonásával.
Csakis  megbízható, minőségi szolgáltatást végző partnerekkel állunk kapcsolatban. Fontos, hogy mindenki tudja, hogy csapatmunkát végzünk.  Így lehetünk sikeresek és csak így lehet  minden részletében harmonikus esküvőt megvalósítani.
Árajánlatunk kialakításánál érvényesítjük együttműködő partnereinknél a kedvezményeket, előnyöket, garanciákat.  Nem Nektek  kell azon gondolkodni, hogy hol és mit tudnátok lefaragni a költségekből, mert gyakran kedvezőbb árakon kínáljuk a szolgáltatóink munkáit, mintha Ti keresitek fel őket árajánlatért.



Ajánlat kérés.
Csak személyes találkozó után adunk ajánlatot, mert csak így ismerhetjük meg igényeiteket, elképzeléseiteket. Milyen stílusú esküvőt szeretnétek ,mi a kedvenc színetek,mi a közös téma amit szívesen látnátok a napotokon.
 Az igények és elképzelések alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Amennyiben ezt elfogadjátok   és kiválasztjátok azokat a szolgáltatókat, akik megnyerték tetszéseteket megkötjük az együttműködési megállapodást. Szerződéskötés után indulhat a közös munka, hogy megvalósítsuk álmaitokat életetek legszebb napjára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése