2011. január 2., vasárnap

Újév köszöntő



Lehet, hogy még korainak tűnik, hiszen nagyon január elejét írunk, de ennek ellenére már megkezdtem a 2011-es esküvői szezont.Nemcsak azért, mert hamarosan kiállítunk a III. Kozármislenyi Esküvő Kiállításon és arra készülni kell, hanem azért is, mert már  sorban kérik a párok az árajánlatokat virágkötészetre és dekorációra.

De nézzük mi is történt 2010-ben.

2010-es év minden szempontból kiemelkedő volt. Sok-sok szép munkát készítettünk,új helyszíneken dekoráltunk  és sok kedves párral ismerkedtünk meg. Több olyan esküvőnk volt amellyel külföldön élő párok bíztak meg bennünket. Az internet adta lehetőségeket kihasználva a távolság sohasem jelentett akadályt.Hónapokig tartó levelezések után csak egyszeri személyes találkozóra volt legtöbbször lehetőség.
 Mindegyik esküvő külön élmény adott nekem is,hiszen ezek nem futó szalagon készült munkák, hanem mindegyik egyedi hangulatú és  tervezésű.Sokszor kaptam szabad kezet és bízták rám a dekorációt és  szerencsére egyszer sem csalódott senki. Annál jobb érzés nincs,amikor elégedettség tükröződik a menyasszony arcán, ahogy a csokrot és a dekorációt meglátja.
Az esküvői dekorációk mellett jelentősebb munkáink rendezvény dekorációk voltak bevásárló központokban, céges és családi rendezvényeken,többfelé az országban.

A dekoráció mindig fontos eleme egy esküvőnek ,rendezvénynek. A látvány a hangulat  nagyrészt befolyásolja  a teljes esküvői összképet. A színek hangulatok, illatok és az egyedi dekorációk felejthetetlen élményt adnak.


Ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése